Over ons


Bereid u voor om een stap terug in de tijd te zetten en unieke schatten te ontdekken, want de Antiek, Brocante en Curiosa Markt keert terug naar de sfeervolle Dorpsstraat van Zoetermeer op zaterdag 14 september 2024.

De markt, die plaatsvindt van 10:00 tot 17:00 uur, brengt liefhebbers van antiek en vintage samen voor een dag vol historische vondsten en charmante snuisterijen. De pittoreske setting van de Dorpsstraat vormt het perfecte decor voor deze bijzondere gelegenheid.
“Zoetermeer staat bekend als de ultieme bestemming voor antiek en brocante liefhebbers,” zegt event coördinator Jeroen Pronk. “De Antiek- en Brocante Markt brengt een eclectische mix van verkopers samen, die een breed scala aan tijdloze items aanbieden, van prachtige antieke meubelstukken tot delicate porseleinen poppen.”
Bezoekers kunnen zich verheugen op een gevarieerde selectie van items uit verschillende periodes en stijlen, waardoor er voor ieder wat wils is. Of u nu op zoek bent naar een uniek decorstuk voor uw huis, een vintage sieraad met een verhaal, of gewoon een nostalgische trip wilt maken, deze markt heeft het allemaal.

De Antiek, Brocante en Curiosa Markt is niet alleen een gelegenheid om te winkelen, maar ook om te genieten van de gezellige sfeer en de prachtige historische omgeving.

ANTIEK, BROCANTE EN CURIOSA MARKT

  • Zaterdag 14 september 2024 | 10:00-17:00 uur

Samenwerkende partners: