​INFORMATIE VOOR STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER EN VOORWAARDEN ANTIEK, BROCANTE & CURIOSA MARKT ZOETERMEER


De antiekmarkten zijn een groot succes.
​U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de volgende buitenmarkt van 2024:

ZATERDAG 14 september 2024 | 10:00 - 17:00 uur

De kraamhuur op de Antiek, Brocante en Curiosa Markt Zoetermeer bedraagt €35,- per kraam per dag. Indien u ook dit jaar weer op de Markt wilt staan, dient u dit formulier volledig in te vullen. Na uw boeking krijgt u van ons een bevestiging met een nota. Na ontvangst van uw betaling is uw standplaats gegarandeerd.

Wij zien uw aanmelding met veel belangstelling tegemoet.Overige informatie


MARKTTIJDEN

Openingstijden van de markt is van 10 uur in de ochtend tot 17 uur ‘s middags

LET OP! U kunt opbouwen vanaf 8 uur in de ochtend. Standhouders die om 10 uur nog niet aanwezig zijn worden niet meer op het evenemententerrein toegelaten, uw stand wordt dan aan andere standhouders toegewezen. De kraam afbouwen mag pas vanaf 17:00 uur doch niet vóór 16:30 uur aangezien dit voor late klanten onaantrekkelijk en een slechte commerciële uitstraling geeft.

Als u eerder aanwezig bent kunt u rustig wachten tot u een kraam toegewezen krijgt van de organisatie maar voor 8 uur kunnen wij niet garanderen dat u al een plaatsje heeft.

De organisatie heeft vorig jaar gemerkt dat standhouders graag steeds dezelfde plaats hebben, wij begrijpen dit volkomen, voor standhouders die alle markten boeken garanderen wij een vaste plaats. Aan de voorzijde van de kraam mag u niks bij plaatsen op last van de brandweer in verband met de doorgang in de straat van 3,5 meter breed.

 

 

KWALITEITSGARANTIE

De organisatie wil graag een antiek, brocante en curiosa-uitstraling, de bedoeling is dat standhouders met artikelen komen die hier raakvlak mee hebben.

Voorbeelden zijn:
Antiquarische boeken, oude ansicht kaarten, prenten, drukkunst, oude sieraden, oude meubelen, beeldende kunst, al dan niet modern of klassiek, glaskunst modern of klassiek, oude langspeelplaten, enz….

LET OP! Het is niet de bedoeling om reguliere weekmarkt-artikelen aan te bieden, de organisatie behoudt zich dan ook het recht voor u te weigeren als uw aanbod niet binnen het kunst- en antiek-gebied ligt.

PARKEERMOGELIJKHEDEN

Gratis in de wijk of anders betaald parkeren (3u gratis met blauwe kaart) op parkeerplaats achter de Hoogvliet (Osylaan) en op de Pilatusdam. Er is ook voldoende parkeergelegenheid bij de tempel. 

WANNEER IN AANMERKING

U komt in aanmerking voor inschrijving als u handelt in antiek, design, brocante, kunst, boeken, diverse vintage spullen, vintage kleding, of vinyl platen. Tevens is er ook plaats voor kunstenaars, edelsmeden, keramisten en andere creatieve mensen. Daarnaast zoekt de organisatie enkele speciale handelaren buiten deze categorie, passend bij het culturele programma.
In het belang van de markt vragen wij om uw aanbod zo mooi mogelijk te presenteren. Geef uw kraam een eigen opvallende uitstraling. Een gezellig ogende kraam doet ook de marktbezoeker naar uw kraam lokken!

OVERIGE INFORMATIE

De organisatie behoudt zich het recht voor u vooraf, of na deelname, het recht op(volgende) deelname te ontzeggen, indien verwacht of gesignaleerd is dat uw handel niet aan de verwachting voldoet. Dit kan voorkomen als u nieuw, namaak, of rommel in plaats van antiek en brocante verhandelt.


Horeca en toilet zijn aanwezig.

De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade. U neemt deel aan de markten op eigen risico. Tevens is de organisatie niet aansprakelijk voor annuleringen door b.v. slecht weer of een calamiteit.